Actief in de natuur, ontspannen genieten

Vakantiehuisje 'Jacky's Den' op 't Giethmenseveld ligt midden in het groene Vechtdal met afwisselende natuurgebieden zoals zandverstuiving ‘De Sahara’, vennetjes, bos en de prachtige heidevelden op de Archemer- en Lemelerberg. In de rustige omgeving vindt u elke dag een fantastische fiets- of wandelroute aan uw voeten. Het Pieterpad loopt ook door dit gebied. Waterliefhebbers kunnen per kano of waterfiets een tochtje maken op de Vecht en de Regge, of lekker buiten zwemmen in de natuur of in het zwembad op het park. En vergeet het visgebied niet.
Vlakbij het park ligt manege Laarbrug voor het boeken van een buitenrit of huifkartocht. En houdt u van golfen, dan kunt u terecht bij golfbaan ‘Hooge Graaven’ in Ommen, of bij de pitch- en putbaan in Lemele.

Cultuur

Voor de liefhebbers van historie zijn er meerdere kastelen in de buurt, zoals het middeleeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen.
Dichtbij Jacky's Den liggen de gezellige steden Ommen en Zwolle voor een bezoek aan leuke winkels, musea en café’s en restaurants.
U vindt in de regio een keur aan streekproducten. Zo kunt u op fietsafstand bij Kaasboerderij Heileuver terecht voor verse boter, kaas en eieren.  
Attractieparken in de buurt zijn Avonturenpark Hellendoorn, Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen.
Zie voor andere toeristische tips de website van de VVV.

Privacyverklaring